Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem sajta psihologijadeteta.com („Sajt“ u nastavku teksta) i svog sadržaja do kog možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, email kursevi, elektronske knjige, webinari, online kursevi, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog disklejmera (odricanja od odgovornosti). 

U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, molim vas da ovog momenta napustite sajt i nemojte više pristupati njegovom sadržaju. 

Sadržaj sajta je predstavljen javnosti samo u edukativne i informativne svrhe. Svi sadržaji na sajtu su objavljeni za potrebe informisanja i edukacije.

Preuzimate ličnu odgovornost.

Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za vaše izbore, akcije i rezultate, kako sada tako i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice vaše upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu ili putem njega i slažete se da koristite ličnu procenu i pažnju pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju, ili preporuku sa sajta ili putem njega za svoj posao, život ili porodicu.

Nema garancija.

Uloga autorke sajta je da vam pruži podršku i pomoć u vidu informativnih i edukativnih sadržaja koji bi mogli da vam pomognu u ostvarivanju vaših ciljeva i funkcionisanju u okvirima vašeg svakodnevnog života. Autorka sajta ne može predvideti niti garantovati da ćete, upotrebom sadržaja sa sajta, postići određeni rezultat, a vi prihvatate i shvatate da se rezultati razlikuju za svakog pojedinca. Potpuno se slažete da ne postoje granice u vezi sa konkretnim ishodom ili rezultatima koje možete očekivati od korišćenja informacija koje dobijate na ili putem sajta.

Preuzimanje rizika.

Kao i u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koje mogu nastati korišćenjem sajta i koje mogu uticati na rezultate ili ih umanjiti. Shvatate i prihvatate da sve sugestije i preporuke sa sajta ili preko njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti autorke i ostalih kreatora sadržaja.

Partnerski ugovori – Affiliate program

S vremena na vreme autorka sajta može da promoviše ili sarađuje sa drugim pojedincima ili firmama čiji su program, proizvodi i usluge usklađeni sa njenim. U duhu transparentnosti, autorka sajta želi da budete svesni da mogu postojati slučajevi kada promoviše programe, proizvode ili usluge za druge partnere i u zamenu može dobiti finansijsku kompenzaciju ili druge nagrade. Autorka sajta je visokoselektivna i promoviše samo partnere čije programe, proizvode i/ili usluge poštuje. Istovremeno, slažete se da svaka takva promocija ili marketing ne služi kao bilo koji oblik podrške. Od vas se još uvek zahteva da koristite sopstvenu procenu da biste utvrdili da li je takav program, proizvod ili usluga odgovarajuća za vas. 

Preuzimate sve rizike i slažete se da autorka sajta na bilo koji način ne odgovara za bilo koji program, proizvod ili uslugu koju može promovisati, prodavati ili deliti na sajtu ili putem njega.

Nema ličnog odobrenja autorke sajta.

Sva literatura i veb adrese na sajtu sa informacijama, mišljenjima, savetima, programima, proizvodima ili uslugama bilo kog drugog pojedinca, firme ili entiteta ne predstavljaju zvanično odobrenje autorke sajta. Autorka sajta nije odgovorna za sadržaje, priloge, e-mail-ove, video zapise, društvene mreže, programe, proizvode i usluge bilo koje druge osobe, firme ili entiteta koji mogu biti povezani ili upućeni na ovaj sajt. Takođe, ako se adresa sajta pojavljuje na drugoj veb lokaciji, program, proizvodu ili uslugama nekog drugog pojedinca, ona ne predstavlja zvanično odobrenje autorke sajta za njihovo poslovanje ili veb sajt.

Greške i propusti.

Iako se ulažu svi napori kako bi se osigurala tačnost informacija koje se dele na sajtu ili putem njega, informacije mogu, nehotice, sadržati netačnosti ili tipografske greške. Slažete se da autorka sajta nije odgovorna za stavove, mišljenja ili tačnost činjenica koje se dostavljaju na sajtu ili putem njega, niti od bilo kog drugog pojedinca ili kompanije koja je povezana sa sajtom na bilo koji način. 

S obzirom na to da se naučne, tehnološke i poslovne prakse stalno razvijaju, slažete se da autorka sajta nije odgovorna za tačnost informacija na sajtu, niti bilo kakve greške i propuste koji se mogu javiti.

Korišćenjem sajta psihologijadeteta.com slažete se sa svim delovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Prijavite se za newsletter

Ukoliko biste voleli da na vašu e-mail adresu dobijate najnovije, zanimljive i korisne sadržaje na temu dečije psihologije, molim vas da se prijavite.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.